Mobilă personalizată de calitate!
Nu ezitați să ne contactați!
tel. 0735 165 495 (L - V: 08 - 17)

office@mobila-pal-melaminat.ro

ANUNTURI: mobila, pal, melaminat, mobila Cluj, mobila personalizata Cluj, mobila la comanda Cluj, mobila bucatarie Cluj, mobila personalizata, producator mobila Cluj, producatori mobila, mobila la comanda, mobilier in serie, bucatarie, bucatarii, dormitor, dormitoare, dressing, living, tineret, copii, baie, bai, hol, holuri, birou, birouri, institutii, biblioteca, biblioteci, dulap, dulapuri, raft, rafturi, pat, paturi, masa, mese, masuta, masute, blaturi, debitare, proiectare, proiectare 3D, montaj, laminat, cantuire pal melaminat, melacart, blat, tamplarie, accesorii de mobilier, balamale, sertare, manere, butoni, pal, mdf, furnir, HPL, laminat, laminat compact, laminat multistrat, balamale Sensys, amortizare incorporata, franare la 35 grade, garantie 80 000 cicluri, hdf, abs, plinta, antistropi, johanes, qualitat, wtp, egger, hettich, rehau, holver, gamet, samet

FAQ - Întrebări frecvente


1. Cât costă partea de consultanță și proiectare? În cazul în care nu cunosc cu exactitate dimensiunile mobilei pe care o doresc, poate veni un consultant la domiciliu?


  Pentru partea de proiectare, consultanță, deplasare, măsurare și calcularea prețului se achită o sumă inițială de: 500 RON. Putem stabili o întâlnire la domiciliul dumneavoastră. Dacă acesta se află într-o altă localitate, se va percepe o sumă suplimentară de deplasare.
2. Cum se calculează prețul pentru mobilierul pe care îl doresc?


  Se calculează în funcție de complexitate, materiale și accesoriile alese.
3. Care este modalitatea de plată a mobilierului?


  Se plătește în avans o sumă de: 500 RON, iar la semnarea contractului un avans reprezentând: 70% din valoarea produsului. La recepționarea mobilei se achită diferența de: 30% și costurile de transport și montare.
4. În cât timp este gata mobilierul de care am nevoie?


  Acesta poate fi realizat într-un interval de: 7 - 21 zile din momentul în care se stabilesc toate detaliile și se semnează contractul.
5. Cât costă transportul și montajul mobilierului?


  În localitate, aceste costuri reprezintă: 10% din valoarea comenzii. Pentru alte localitați, aceste sume pot suferi majorări.
6. Care este perioada de garanție pentru mobilier?


  Perioada de garanție este de: 24 luni, în condițiile respectării normelor de utilizare ale produsului, prevăzute în anexa: "GARANȚIE" a contractului.
7. Care este valoarea minimă a unei comenzi?


  Nu există nici o valoare minimă a unei comenzi. Însă, deplasarea unui consultant la domiciliul dumneavoastră pentru preluarea unei comenzi și efectuarea măsurătorilor se face contra cost.
Parteneri: