Mobilă personalizată de calitate!
Nu ezitați să ne contactați!
tel. 0735 165 495 (L - V: 08 - 17)

office@mobila-pal-melaminat.ro

ANUNTURI: mobila, pal, melaminat, mobila Cluj, mobila personalizata Cluj, mobila la comanda Cluj, mobila bucatarie Cluj, mobila personalizata, producator mobila Cluj, producatori mobila, mobila la comanda, mobilier in serie, bucatarie, bucatarii, dormitor, dormitoare, dressing, living, tineret, copii, baie, bai, hol, holuri, birou, birouri, institutii, biblioteca, biblioteci, dulap, dulapuri, raft, rafturi, pat, paturi, masa, mese, masuta, masute, blaturi, debitare, proiectare, proiectare 3D, montaj, laminat, cantuire pal melaminat, melacart, blat, tamplarie, accesorii de mobilier, balamale, sertare, manere, butoni, pal, mdf, furnir, HPL, laminat, laminat compact, laminat multistrat, balamale Sensys, amortizare incorporata, franare la 35 grade, garantie 80 000 cicluri, hdf, abs, plinta, antistropi, johanes, qualitat, wtp, egger, hettich, rehau, holver, gamet, samet

Servicii

Oferim o gamă largă de servicii de calitate superioară, realizate de un personal cu o experiență profesională bogată și cu o calificare înaltă, care folosește materiale și echipamente de ultimă generație. Asigurăm servicii de: proiectare, proiectare 3D, execuție, montaj și transport în domeniul mobilei și a mobilierului.

Condiții de colaborare

1. Pentru fiecare proiect, se achită de către client, anticipat, o sumă inițială în valoare de 500 RON / proiect, care include: deplasarea la client*, consultanța cu proiectantul, măsurarea spațiului, proiectarea / proiectarea 3D a produsului și calcularea prețului.

* în alte localități se adaugă cheltuieli suplimentare de deplasare

 

1. 1. În cazul în care oferta de preț este acceptată de către client, taxa inițială de 500 RON / proiect este dedusă din suma finală a produsului și se semnează contractul.

 

1. 2. În cazul în care, proiectul nu se finalizează cu societatea noastră, clientul va primi în format electronic proiectul pentru produs, pentru care a plătit cei 500 RON / proiect.

 

Prețul NU include transportul și montajul, care vor fi efectuate de către firma noastră, contra cost. În localitate, asigurăm transportul și montajul, la achitarea unei taxe care reprezintă 10% din valoarea comenzii. Pentru alte localități, se vor adăuga cheltuieli suplimentare de deplasare.

Despre Garanție

Acordăm o garanție de: 24 luni, în condițiile respectării normelor de utilizare ale produsului, prevăzute în anexa: "GARANȚIE" a contractului.

Parteneri: